Mint az várható volt a Barca játszi könnyedséggel jutott a Klub VB döntőjébe. Az elődöntőbe 3-1-re intézte el a Közép-Amerika bajnokok ligája győztesét, a mexikói Atlante-t. A Vas Coltoknak nem sok esélye volt a gránátvörös-kékekkel szemben. A pálya majdhogynem felborult. Több mint 2X annyi kapura lövése, és több mint kétszerannyi ideje volt a labdával az európai megaklubnak.

Az egész csapat felszabadult volt. Ez a karácsony előtti vidámság, könnyedség volt jellemző a cserepadra is, mint ahogy a képen is Henry viccelődik Pique-vel.
 
Kis érdekesség kíváncsiaknak:
 
A döntő másik résztvevője az Estudiantes eddig háromszor játszott finálét, azonban csak egy alkalommal sikerült elhódítania a trófeát. További érdekesség, hogy ez a 3 részvétel egymás utáni évben volt: 1968, 1969 valamint 1970. Tehát nem tegnap volt ilyen közel a dél-amerikai alakulat a végső győzelemhez, és nem is sűrűn sikerült élniük eddig vele. Szombaton elválik melyik klub lesz a világ legjobbja egy éven át.
 
Kép: Getty Images 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepalairas.blog.hu/api/trackback/id/tr721604676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása