Beckham-re rájár a rúd az utóbbi időben. Múlt héten kiesett a Milan a BL-ből, nem is kis pofont kapva az Old Traffordon. (4-0 lett a visszavágó vége). Amikor Becks-et Leonardo becserélte már veszve volt minden 3-0-ra vezetett a Manchester. Vajon csak a hazatérés, vagy esetleg az eredmény miatt könnyezett a brit sztár az „Álmok Színházában”?

Az idei európai porondról távozva hétvégén az olasz bajnokságban a Chievo ellen is játszott David, ahol olyan sérülést szenvedett, ami miatt nagyon valószínű, hogy nem lesz ott a dél-afrikai VB-re utazó angol válogatott keretben.  A kép még a BL odavágón készült, ahol már 3-2-es hátrányba került a Milan. Lehet, hogy már akkor érezte ez nem az ő szezonja lesz? Profánul fogalmazva már akkor tele volt a töke?

Kiegészítő infó kíváncsiaknak: 

Beckham a téli átigazolási időszakban érkezett a Milanhoz kölcsönbe egy fél szezonra ugyanúgy, mint tavaly. A mindkét kölcsönjáték fő célja az volt, hogy komoly bajnokságban játékban legyen és Capello figyelmét felkeltse. A hétvégi sérüléssel azonban elszállt a „spice boy” minden lehetősége, hogy egyedüli angol játékosként 4 VB-n vegyen részt.

Képért köszönet Levinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepalairas.blog.hu/api/trackback/id/tr881845330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása