Lionel Messi szabadrúgáshoz készülődik a hétvégi Hércules elleni bajnokin. Az idén 14 év után az első osztályba visszajutó tengerparti város csapata leckéztette meg a katalán alakulatot. Még pedig nem is akárhol, hanem a Nou Campban szenvedett a Barcelona 2-0-ás vereséget.

A kis vendégcsapatnál, ha jobban megvizsgáljuk, nem is olyan rossz (top európai klubokat is megjárt) játékosokat találunk. Kezdjük a legnagyobb névvel „Trezegollal”. A Juve és a francia válogatott egyik alapembere volt sokáig, szinte minden megnyert, torinói éktársa Del Piero is nehezen búcsúzott tőle a nyáron. Drenthe a hazai csapat nagy riválisát a Real-t erősítette az utóbbi három szezonban, ugyanúgy ahogy az öröktehetség Portillo is Madridban lett ismert. A mindkét gólt szerző Valdez Dortmundból érkezett, míg Farinós Milánóban volt az Inter szolgálatában. Nem rossz névsor egy frissen feljutó csapatnak. A csapat kerete itt található további szemezgetéshez

Kiegészítő infó kíváncsiaknak:

A hétvége több jövő héten BL-t kezdő elit klubnak is kínosra sikeredett. A Milant szintén egy idén feljutó kiscsapat a Cesena verte 2-0-ra, a Roma pedig Szardínián égett 5-1-re. A Manchester United  (a pénzeszsák City sem), a  Bayern, valamint a Lyon sem tudott győzni. Úgy látszik a trénerek, nagyon rápihentetik csapataikat az európai kupaporondra.

 Kép: Getty Images

süti beállítások módosítása