Romantikus kézfogó

2010.03.27. 14:20

A kép egy West Ham - Wolverhampton mérkőzésen készült. Azt a pillanatot örökítette meg, amikor a "Kalapácsosok" kapitánya, Matthew Upson meg próbálja akadályozni, hogy a "Farkasok" támadója, Kevin Doyle elszakadjon tőle.

Kiegészítő infó kíváncsiaknak:

Idén már kétszer is találkozott egymással a két csapat. Mindkétszer 2 gólos kölönbséggel az idegenben játszó csapat győzött. Az első meccs (0-2) utolsó gólját Upson szerezte, győzelemhez juttatva ezzel a West Hamet. A második meccs első gólját pedig Doyle neve mellé húzták be (1-3).

Gera Zoltán ünnepli második gólját (amit tizenegyesből szerzett) a Juventus ellen Európa Liga visszavágó mérkőzésen. Gera találatával hosszabbításra állt a hazai angol csapat. Idegenbeli 3-1-es vereséget követve szinte csak a Fulham szurkolók reménykedtek abban, hogy az olasz óriást le tudják győzni. Igazi Dávid és Góliát küzdelem volt ez, ahol a kisebb csapat megmutatta a megaklubnak, hogy nem a mezeken szereplő nevek nyerik a meccseket, hanem a végsőkig való küzdeni akarás. Angliában is a Juventus szerzett vezetést, de Gera csapata nem zuhant össze, és 4-1-es végeredménnyel a Fulham jutott az EL legjobb 8 csapata közé, ahol a német Wolfsburg várja.

 

Kiegészítő infó kíváncsiaknak:

A Fulham csapatánál nagyon rövid ideig az olasz védőlegenda Franco Baresi is dolgozott 2002-ben.

A zebráktól "elkergetett" Van der Saar négy éven át itt védett mielőtt a Manchester Unitednél visszakerült volna az elitbe.

Kép: AFP Photo

Beckham-re rájár a rúd az utóbbi időben. Múlt héten kiesett a Milan a BL-ből, nem is kis pofont kapva az Old Traffordon. (4-0 lett a visszavágó vége). Amikor Becks-et Leonardo becserélte már veszve volt minden 3-0-ra vezetett a Manchester. Vajon csak a hazatérés, vagy esetleg az eredmény miatt könnyezett a brit sztár az „Álmok Színházában”?

Az idei európai porondról távozva hétvégén az olasz bajnokságban a Chievo ellen is játszott David, ahol olyan sérülést szenvedett, ami miatt nagyon valószínű, hogy nem lesz ott a dél-afrikai VB-re utazó angol válogatott keretben.  A kép még a BL odavágón készült, ahol már 3-2-es hátrányba került a Milan. Lehet, hogy már akkor érezte ez nem az ő szezonja lesz? Profánul fogalmazva már akkor tele volt a töke?

Kiegészítő infó kíváncsiaknak: 

Beckham a téli átigazolási időszakban érkezett a Milanhoz kölcsönbe egy fél szezonra ugyanúgy, mint tavaly. A mindkét kölcsönjáték fő célja az volt, hogy komoly bajnokságban játékban legyen és Capello figyelmét felkeltse. A hétvégi sérüléssel azonban elszállt a „spice boy” minden lehetősége, hogy egyedüli angol játékosként 4 VB-n vegyen részt.

Képért köszönet Levinek!

süti beállítások módosítása