A képek a 2009-es év során, Madagaszkáron lezajlott vérfürdő során készültek. Láthatóan a konténer mögött megbújt srácok a két frontvonal között ragadtak. Legalábbis nem tűnnek annyira veszélynek, hogy rájuk vadásszon egy egész század.

Kiegészítő infó kíváncsiaknak:

Pár napja (az elmúlt hét során) kihirdették a World Press Photo több kategóriájának győzteseit. Az alábbi kép azoknak a fotóknak a tagjai, amelyekkel Spot News kategóriában nyert első díjat az argentín fényképész.
A díjazott képek leginkább Iránban, Afganisztánban és Afrikában készültek. A témájuk pedig az iráni elnökválasztás utáni események, Afganisztánban még mindig mindenki lövi egymást és a másikat. Afrikában, pedig embereket köveznek halálra, bírkóznak és vérengeznek. Némelyik fotó sokkoló lehet egyesek számára. A győzteseket meg lehet tekinteni itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kepalairas.blog.hu/api/trackback/id/tr171759954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2010.02.15. 21:37:27

"Mikor jönnek már a többiek? Így nem lesz valami nagy buli ma sem:("

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.02.15. 21:42:40

A képen a World Press Photó-s konténer! :))))
süti beállítások módosítása