Gera Zoltán ünnepli második gólját (amit tizenegyesből szerzett) a Juventus ellen Európa Liga visszavágó mérkőzésen. Gera találatával hosszabbításra állt a hazai angol csapat. Idegenbeli 3-1-es vereséget követve szinte csak a Fulham szurkolók reménykedtek abban, hogy az olasz óriást le tudják győzni. Igazi Dávid és Góliát küzdelem volt ez, ahol a kisebb csapat megmutatta a megaklubnak, hogy nem a mezeken szereplő nevek nyerik a meccseket, hanem a végsőkig való küzdeni akarás. Angliában is a Juventus szerzett vezetést, de Gera csapata nem zuhant össze, és 4-1-es végeredménnyel a Fulham jutott az EL legjobb 8 csapata közé, ahol a német Wolfsburg várja.

 

Kiegészítő infó kíváncsiaknak:

A Fulham csapatánál nagyon rövid ideig az olasz védőlegenda Franco Baresi is dolgozott 2002-ben.

A zebráktól "elkergetett" Van der Saar négy éven át itt védett mielőtt a Manchester Unitednél visszakerült volna az elitbe.

Kép: AFP Photo

A bejegyzés trackback címe:

https://kepalairas.blog.hu/api/trackback/id/tr851854705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.03.29. 18:11:45

Én itt is egy fordított L betűt vélek felfedezni. Mintha visszatérő motívum lenne a Juvénál :)
süti beállítások módosítása