"Jegyeket, bérleteket.."

Címkék: foci fifa

2009.10.24. 13:17

Az U17-es ifjúsági labdarúgó világbajnokságot Afrikában rendezik, mint ahogy idén az óriási magyar bronz sikerrel végetért U20-as egyiptomi VB-t. Rendező ország pedig: Nigéria.

A torna ma kezdődik a "Supersasok"-Németország mérkőzéssel. A döntőt pedig november 15-én ugyanúgy, mint a mai nyitómeccset az Abuja Nemzeti Stadionban rendezik. A tornán több nagy válogatott is részt vesz: Olaszország, Németország, Brazília, Argentína,Összesen 24 együttes.



A képen látható fegyveres rendőr a Teslim Balogun Stadion körüli rendre ügyel.

Kiegészítő infó kíváncsiaknak:

1999 óta polgári kormányok irányítják Nigériát, de a választások tisztaságát folyamatosan megkérdőjelezik. Évtizedekig katonai kormányok voltak hatalmon a Nyugat-Afrikai országban. Előfordult olyan is, hogy egy rosszabbul sikerült labdarúgótorna után a játékosok sajátságos edzőtáborba lettek invitálva. Remélhetőleg most csak rendre fognak felügyelni az állami szervek.

 Kép: Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://kepalairas.blog.hu/api/trackback/id/tr481471650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása