Tegnap a Barca vereséget szenvedett otthon a Nou Campban a keleti blokkból származó FC Rubin Kazan-tól 2-1-re. A BL címvédőnek jól befűtöttek a kazánosok, ugyanis az e heti fordulót követően hárman állnak négy ponttal az F csoport élén, míg mögöttük az Inter is csak 1 ponttal van lemaradva. Guardiola vajon az eredményjelzőt nézi?

 

Kiegészítő infó kíváncsiaknak:

Nem ez volt az első, hogy egy ex-szovjet csapat Barcelonában mind a 3 pontot begyűjtötte.  Bő egy évtizede a Dynamo Kiev verte 0-4-re a gránátvörös-kékeket a csoportmeccsek során. A meccse főhőse a későbbi aranylabdás Shevchenko volt.

Érdemes megnézni a mérkőzés összefoglalóját. Sok-sok régi ismerős arc.(Figo,Van Gaal, Rebrov,Vítor Baia, Lobanovsky,......)

  

kép: Getty Images

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepalairas.blog.hu/api/trackback/id/tr521466282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2009.10.21. 22:15:19

@mbemba: Köszi, de NST után szabadon. Eddig mondjuk ilyen 1 kép és a gondolataim a blog.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.10.22. 11:24:52

nst, nem nst, ami jó, az jó! UFF!
süti beállítások módosítása