Ciro Ferrara kémleli a szemébe sütő vakító fényt a Parma elleni hétközi bajnokin. Ferrara  egyelőre nem tudja kihozni a két sztárigazolásból (Diego és Felipe Melo 25 millio €-ba fájt fejenként a Juvének) azt amiért ide hozták őket, továbbá az Öreg Hölgy alakjára  sem tud igazából megfelelő ruhát szabni, amiben igazán tündökölhetne ország-világ előtt.

A zebrák nem szerepelnek valami fényesen az idei szezonban. Kiestek a BL-ből már a csoportküzdelmek során, méghozzá hazai pályán kikapva a Bayerntől. (emlékezetes marad az-az 1-4 a gobbóknak), valamint a bajnokságban is erősen kezdenek leszakadni a scudettóért folyó küzdelemben. Az olasz mesternek minden meccs élethalálharc, ezért is volt fontos a hétközi győzelem a Parma ellen. A következő ellenfél pedig a mostanság magára találó Milan lesz. Vajon Ciro kijuttatja a Juvét a gödörből, vagy a piros-feketék (ahogy a Genoával tették) gyorsvonatként átszáguldanak rajtuk? 

Kiegészítő infó kíváncsiaknak: 

Ferrara a Juventusban töltötte pályafutásának második felét, ahol szinte mindent megnyert amit klubszinten meglehetett: BL-t, Világkupát, UEFA kupát, UEFA szuperkupát. Hazája bajnokságát pedig 8-szor nyerte meg (2 a Napolival, 6 a Juvéval sikeredett), amivel tagja volt a legtöbb olasz bajnoki címmel rendelkezők elitjének. Szépséghiba, hogy két bajnoki aranya a bundabotrány áldozatává vált.

Az olasz válogatottban nem tudott igazán meghatározóvá válni. Posztján a védelemben egész pályafutása alatt hemzsegtek a világklasszisok. Csak úgy a teljesség igénye nélkül először Baresi, Maldini, Tasotti, majd később a Nesta-Cannavaro páros szorította ki a kezdőből.

Kép: Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://kepalairas.blog.hu/api/trackback/id/tr11657322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.01.08. 22:49:29

Oda se merek nézni! Tényleg ilyen bénán focizunk?
süti beállítások módosítása